Miután köztudott, hogy az új Star Wars-filmben visszatérnek a régi trilógia főszereplői, aligha meglepetés, hogy Han Solo legendás űrhajóját, a Millennium Falcont is látni fogjuk a VII. Epizódban. Ám ha valakinek kétségei akadtak volna, megérkezett a képi bizonyíték.

A tmz.com a tegnapi, Abu-Dzabiban készült forgatási fotók után most a produkció angliai stúdiójából szerzett képeket. A fotók tanúsága szerint javában épül az Ezeréves Sólyom díszlete, sőt, mostanra már el is készülhetett, mivel a fényképek valószínűleg hetekkel ezelőtt születtek. Láthatunk képeket arról is, hogyan öltött formát a Tatooine homokját taposó űrmalac, és — hogy teljes legyen a rajongók öröme — a műterem egyik szegletében felbukkan egy X-szárnyú vadászgép, kissé módosított formában.

Íme a mai Star Wars-képadag...

További fotók a tmz.com-on.

Címkék: star wars filmek forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr476264147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyingizik 2014.06.04. 08:39:32

Mindjárt jönnek az okosok, akik szerint "úgyis szar lesz". Adjuk meg a lehetősége J.J. Abrams eddig még mindig hozta a megbízható felső közép kategóriát. Akár még meg is táltosodhat. Jó lesz és kész. A díszlet építés mindenesetre reményt keltő, az "új" trilógia többek között éppen azon bukott el, hogy 3-4 év alatt korszerűtlen lett a CGI, amit alkalmaztak benne. Míg a régi trilógiában a makettek, díszletek sokkal realisztikusabbak.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.06.04. 18:03:51

jó de azér ne legyen már kötelező szeretni egy bippelő droidot meg 2 zümmögő lézerkardot

teddybear01 2014.06.04. 22:12:29

@Sal Colman: Nem kötelező megnézni, és még kevésbé kötelező írni róla.
süti beállítások módosítása