Ahogy hajdan két reformkori költőnk, Arany és Petőfi szőtt barátságot egymásnak írt versekben, valahogy úgy üzenget egymásnak hónapok óta Zack Snyder és J.J. Abrams Twitteren.

A két filmrendező furcsa diskurzust folytat, Snyder Star Wars-témájú képeket oszt meg a Batman vs. Superman című film forgatásáról, Abrams pedig Batmanes képi utalásokkal válaszol a Star Wars 7 kulisszái közül.

Galéria: Snyder és Abrams így szórakoztatja egymást (és a világháló népét) Twitteren

Nem tudni, mi indukálja ezt a játékos üzenetváltást. Talán a másik rendező iránti tisztelet, talán az egymás munkája iránti rajongás (irigység?), vagy ezzel a játékkal ünneplik a tényt, hogy mindkettejükre rábízták a popkultúra egy-egy megkerülhetetlen ikonját... Bármi is szülte a két filmes Twitteren való egymásba gabalyodását, hónapok óta tart, mert a választ nem lehet válasz nélkül hagyni, és sejtésem szerint a marketingesek is ráéreztek, hogy ez csak jót tesz a filmek hírverésének.

Őszintén szólva, az egész jelenséget nem tartottam különösebben izgalmasnak, és még most sem tartanám annak, ám az egymásra licitálás ma odáig fajult, hogy Abramsék közzé tettek egy videót a Millennium Falcon díszletéről. Igen, igen, a díszletben el van rejtve egy batmobile makett, de őszintén, kit érdekel ez, amikor a Millennium Falcon részletein pásztáz végig a kamera? És azok a részletek olyan kidolgozottak, olyan gyönyörűek, hogy az embernek kedve támadna felszállni az ócskavassal.

A Falcon díszletét egyébként múlt héten fotózták le madártávlatból. Ezeket a képeket itt és itt láthatjátok.

Címkék: star wars videó filmek jj abrams episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr66710263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása