Bár Benicio Del Torót hivatalosan még nem jelentették be a VIII. Epizód szereplőjeként, tulajdonképpen ő már bejelentette önmagát. A Puerto Rico-i születésű színész egy szeptemberben adott rádióinterjúban árulta el, hogy következő szerepét a Star Warsban játssza, és még azt is hozzátette, „amolyan gonoszt” fog alakítani a filmben.

Öröm egy ilyen kaliberű, Oscar-díjas színészt látni az űreposz szereplőgárdájában, a VIII. Epizód sztárja egyelőre mégsem Del Toro, hanem a film író-rendezője, Rian Johnson.

Johnsonról többször írtam már. Hollywood egyik szuper tehetségének tartják, kapkodtak is utána a stúdiók, ám a legizgalmasabb feladatot a Lucasfilm tudta felkínálni neki. Nem véletlen, hogy az Empire is Johnsonról kérdezte Del Torót, illetve arról, mit adhat a Star Warsba a fiatal rendező.

„Vagány sci-fi realizmust, ha fogalmazhatok így” — válaszolta a színész. „Imádom a Looper című filmjét és a többi munkáját. Egyszerűen szeretek beszélgetni vele a filmről. Egyike azoknak a friss, tehetséges embereknek, akiket a Star Wars arra csábít, hogy új szteroiddal pumpálják fel a sorozatot.”

Johnson egyébként a minap kirakta Twitterre a VIII. Epizód forgatókönyvét. Természetesen csak az első lapját.

ep8_forgatokonyv2.jpg

Ahogyan már olvashattátok, szeptemberben megkezdődött az új trilógia középső darabjának forgatása. Egyelőre csak külső helyszínen, az írországi Skellig Michael szigetén forgatott a stáb, mivel a zord sziklasziget csupán az év bizonyos szakaszaiban látogatható. A stúdióforgatás vélhetően tavasszal veszi kezdetét. Benicio Del Toro is úgy nyilatkozott, valószínűleg márciustól tartanak rá igényt a Star Wars alkotói.

Címkék: star wars filmek Benicio Del Toro Rian Johnson episode8

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr727948578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása