Mivel a december már egy újabb Star Wars-film érkezésének jegyében telik majd, tavasztól haza is vihetjük Blu-ray lemezen és DVD-n az új Star Wars-trilógia jelenleg még a mozikban is látható első felvonását, Az ébredő Erőt. Április 5-én a tengerentúlon, majd nem sokkal később világszerte boltokba kerül a kiadvány, amely természetesen nem csupán J.J. Abrams Star Wars-filmjét, hanem egy sor kimaradt jelenetet és további extrát is tartalmaz majd.

 

A kimaradt jelenetek mellett az alábbi tartalmak kapnak helyet a bónusz lemezen:

  • Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey — Egy átfogó dokumentumfilm Az ébredő Erő születéséről.
  • The Story Awakens: The Table Read A film első olvasópróbáját felelevenítő összeállítás.
  • Building BB-8 Kisfilm mutatja be, hogyan született meg az új Star Wars-trilógia zseniális kis droidja.
  • Crafting Creatures Így keltek életre a film idegen lényei.
  • Blueprint of a Battle: The Snow Fight Betekintést nyerünk Rey és Kylo Ren párbajának kulisszái mögé. Tudtad például, hogy az egész erdőt a stúdióban építették fel?
  • John Williams: The Seventh Symphony A Star Wars legendás zeneszerzője mesél a messzi galaxis és Az ébredő Erő dallamairól.
  • ILM: The Visual Magic of The Force Külön kisfilm mutatja be a film trükkmestereinek munkáját.
  • Force For Change  Ez az összeállítás feleleveníti az UNICEF javára indított 2014-es Star Wars-kampányt.

Az amerikai üzletláncok közül a Target, a Walmart és a Best Buy is egyedi csomagolással fogja kínálni a korongot. Ezeket is láthatjátok a fenti galériában, alább pedig egy trailer.

További jó hír azok számára, akik nem szeretnek lemezekkel bíbelődni, hogy a film digitális kiadása már április 1-jén elérhetővé válik. A tavaszi Blu-rey kiadás 2D, de a Lucasfilm ígérete szerint még idén várható egy 3D változat is, ha valaki ragaszkodik hozzá, hogy a nappaliban is térben ússzon el a nyitófelirat.

A hazai megjelenés pontos dátumáról egyelőre nincs hír, de Európa-szerte áprilisi megjelenés várható.

Címkék: star wars filmek kiadvány episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr748442420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2016.03.06. 11:04:13

Majd kikölcsönzöm, mert többet nem érdemel ez a gyenge gagyi star warsnak látszó valami.

Floodland 2016.03.06. 17:00:27

@Jegkoko: Szerintem inkabb ne kölcsönözd ki. Nem szól ez a film mindenkinek. ;) Főleg nem neked.

Jegkoko 2016.03.06. 17:51:42

@Floodland: Tudom te megnézted 500x.Attól még számomra a leggyengébb rész lett az összes közül.De gondolom neked a star wars holiday special rész is nagyon tetszett :D

Floodland 2016.03.07. 10:26:23

@Jegkoko: Nem látam soha a holiday special-t és nem is tervezem. :D Sőt! Nem olvastam egyetlen nem hivatalos SW folytatást sem könyvben. Mások agyszüleményei nem érdekelnek. Csak az eredeti trilógia könyveit olvastam anno..huszon-harminc éve. ..és mostanában nosztalgiából. Még a régi kis 30 Ft-os zsebkönyveimet, amit azóta is őrzök.

Leyloren 2016.03.17. 00:01:51

@Floodland:Én meg a régi képregényeimet :) Szerintem kb egyidősek lehetünk. És örülök,hogy én sem olvastam egyetlen nem hivatalos SW könyvet sem, mert így legalább nem volt mihez hasonlítanom, és így tetszett az új rész is. Szintén csak az eredeti könyveket olvastam, de azokat rengetegszer. És a VII. részt is el fogom olvasni könyvben mert nagyon jó. Az eredeti forgatókönyv alapján íródott nem a film alapján.
süti beállítások módosítása