A Star Wars történetének kezdettől fogva részesei a brit szakemberek és tehetségek. George Lucas már az első Csillagok háborúját is a szigetországban forgatta, angol stábbal a háta mögött. Az űreposz legjobb színészei is a brit színjátszás kiválóságai közül kerültek ki, gondoljunk csak Sir Alec Guinnessre, Peter Cushingra vagy éppen Ian McDiarmidre.

A Star Wars brit hagyománya máig él, hiszen a legújabb filmek forgatásának szintén Anglia ad otthont, miközben a szigetország olyan tehetségeket ajándékoz ma is a messzi galaxisnak, mint a Rayt alakító Daisy Ridley, a Finn szerepében látható John Boyega, vagy épp a Rogue One főszerepét alakító Felicity Jones.

Mindennek elismeréseképp kedden délelőtt a brit uralkodóház két hercege, Vilmos és Harry ellátogatott a London melletti Pinewood stúdióba, a Star Wars: VIII. Epizód forgatására.

Ahogy a fenti videóból és a Kensington Palota által közzétett fotókból is látható, a hercegeknek elég klassz napjuk volt. Lessetek bele!

Címkék: star wars videó filmek forgatási fotó episode8

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr848645718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kószák egyike 2016.04.19. 21:42:32

Sosem irigyeltem a hercegi életet, de most rohadtul. :)

Wizardus86 2016.04.20. 11:05:20

De ami a legfontosabb, hogy Harry herceg egy A-Fighterben ül

Floodland 2016.04.22. 08:45:43

Ez de jó!! :) Nagyon jó fejek egyébként. Az a maszk, amit Daisy kaszkadőrje visel az mennyire durva már.. micsoda technika van. Ezek szerint teljesen közelikben is simán helyettesíthetik.
süti beállítások módosítása