A Zsivány Egyes tényleg olyan, mintha egy Star Wars-rajongó írta volna. (Mert egyébként így is van.) A Halálcsillag szuperlézerét ugyanaz a kristály működteti, ami a Jedi-lovagok fénykardjának lelke. Legalábbis ez a teória bő egy hónappal a 2016-os Star Wars-film bemutatóját megelőzően, amit az új előzetes is csak tovább erősít.

Új előzetesben pedig nincs hiány. A film marketing kampánya most kapcsol legfelső fokozatba. Két nap alatt két tévéreklám és két nemzetközi előzetes is kijött a december 15-én érkező produkcióhoz, és hol van még a vége. Most jön az, amikor a bemutatóig már jobb lenne többet nem is látni, de persze pont az bírja legkevésbé megállni, aki a legjobban várja a Zsivány Egyest, a Lucasfilm első önálló Star Wars-filmjét.

Az első új videó egy félperces tévéreklám a spanyol piacról. A már ismerős képsorok mellett a legérdekesebb felvétel a birodalmi TIE-vadászok rajzása egy űrállomásról. Ami nem is annyira űrállomás, de erről majd később.

Új felvételekben jobban bővelkedik az alábbi, Amerikából érkező tévészpot. Mint tudjuk, az igazi szuperfegyver nem a Halálcsillag, hanem a nosztalgia, és kinek ne dobbanna meg a szíve az X-szárnyú pilóták vagy a birodalmi bázis látványától!

Tegnap már megismerhettétek a Zsivány Egyes második japán előzetesét, amelyben nem csak Jyn Erso édesanyját (Valene Kane) láthatjuk, de azt is, hogy egy kyber-kristályt akaszt a kislány nyakába.

Nyílt titok, hogy Jyn apja (Mads Mikkelsen) az a mérnök, aki megoldást talál a Halálcsillag szuperlézerének működésére. A többit már tényleg nem nehéz összerakni.

De ez még nem minden. „Bízz az Erőben” — mondja Jyn anyja. Szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a kristályon szerepel egy felirat a Star Wars világában használt aurebesh írással: a Force, vagyis Erő szó van ráírva.

Végezetül pedig itt egy újabb trailer, ezúttal Dél-Koreából. Hasonló az előzőhöz, bár ebben kristály nincs, cserében az űrcsatából láthatunk izgalmas felvételeket. Itt már az is kiderül, hogy az a bizonyos űrállomás valójában egy kapu, ami átjárást biztosít a Halálcsillag építésében kulcsfontosságú Scariff bolygó védőpajzsán.

Azt valamennyi videón megfigyelhetjük, hogy a vizuális effektusok mennyivel kidolgozottabbak, mint akár csak egy hónappal ezelőtt. December 15. mégsem jöhet elég korán. Főleg, ha az ember minden egyes előzetesnél elcsábul.

Rogue one international trailer

Címkék: előzetes star wars videó filmek spinoff Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr4211951191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása