Két új hírünk van a 2018-as Han Solo-film kapcsán, amelynek forgatása, mint tudjuk, javában zajlik a londoni Pinewood stúdióban.

Tovább bővült a Star Wars-film szereplőinek már eddig is impozáns listája. Ahogy azt a Variety múlt héten megszellőztette, Michael Kenneth Williams (Drót, Gengszterkorzó, Aznap éjjel) csatlakozott a film szereplőgárdájához. Ezt ma már a Star Wars hivatalos honlapja is megerősíti.

michael_kenneth_williams.jpg

Ezt már nem venném készpénznek, de a Variety újságírója szerint az 50 esztendős New York-i színész nagy valószínűséggel a történet egyik negatív szereplőjét alakítja a filmben.

A másik hír ugyan hivatalos megerősítést nem nyert, de egészen biztosnak tekinthető. Úgy tűnik, megvan a Han Solo-film egyik külső forgatási helyszíne: a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek. Miután a helyi filmalap egyik képviselője elmondta, hogy egy Disneyhez köthető produkció előkészületei zajlanak a szigeteken, helyi források megerősítik, hogy a készülő Han Solo-filmről van szó.
A Star Wars stábja a szigetcsoport második legnagyobb tagjára, az Öreg szigetnek becézett Fuerteventura szigetére fog ellátogatni a következő hónapokban. A hírek szerint a sziget déli része adhat otthont a forgatásnak.

Fuerteventura szigete festői szépségű partvidéke mellett különleges látványt nyújtó hegyeiről híres, amelyek minden bizonnyal jól mutatnának egy western hangulatú Star Wars-filmben.

fuerteventura.jpg

A Han Solo-filmről minden további érdekességet megtaláltok ide kattintva.

Címkék: star wars filmek spinoff színészek helyszínek Han Solo

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr1412318643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása