Egész jó dolog lehet Disney-részvényesnek lenni. A tavasz beköszöntével nem csak azt várhatja az ember, mennyi osztalékot fizet a papír a tavalyi nyereség után, de bele is kukkanthat az év legjobban várt filmjébe.

disney_kozgyules_2017.jpg

Szerdán tartották Denverben a Disney részvényeseinek éves közgyűlését, ahol a cégbirodalom első embere, Bob Iger először mutatott meg részleteket a Star Wars decemberben érkező nyolcadik epizódjából, Az utolsó Jediből.
Daniel Miller, a Los Angeles Times újságírója Twitteren osztott meg néhány részletet az bemutatott összeállításról:

  • A levetített anyagban Luke, Leia, Rey, Finn és Csubakka is szerepelt.
  • "Ki vagy te?" - kérdezi Luke Reytől, aki átadja neki az elveszettnek hitt fénykardot.
  • Egy másik jelenetben egy megtámadott X-szárnyú vadászgép volt látható, amely sérülten imbolyog egy hatalmas űrhajó belsejében.
  • Leia katonai egyenruhában tűnt fel.
  • "Most vagy soha!" - kiáltja az egyik szereplő.
  • Az összeállításban számtalan különféle helyszín felbukkant - hegyek, óceánok, erdő és sivatag is. Miller szerint a bemutatott helyszínek nagyszabású, egzotikus hatást keltenek.

Felvételt természetesen tilos volt készíteni a levetített anyagról, de nem kell már sokat várni, hogy a nagyközönség is lásson valamit a készülő Star Wars-filmből. Az első előzetest várhatóan jövő hónapban, az Orlandóban rendezett Star Wars Celebration találkozó idején hozza nyilvánosságra a Lucasfilm.

Címkék: star wars filmek események episode8

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr6912323933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása