A hétvége folyamán zajlik a kaliforniai Anaheimben a Disney házi seregszemléje, a D23 Expo, amelynek legjobban várt eseménye a Lucasfilm prezentációja volt a decemberben érkező Star Wars VIII-ról.

Az eseményen Az utolsó Jedik író-rendezője, Rian Johnson mellett részt vett a film számos szereplője, Daisy Ridley, John Boyega, Gwendolyn Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern, Benicio Del Toro, valamint Mark Hamill, akit Carrie Fisherrel egyetemben egy nappal korábban legendáinak sorába emelt a Walt Disney Company.

Az alkotók több fotót is bemutattak a film forgatásáról, majd az esemény csúcspontjaként levetítették az alábbi háromperces werkfilmet.

Az üzenet egyértelmű: Rian Johnson a feje tetejére állítja, de legalábbis alaposan felrázza a történetet. Decemberben kiderül, hogy hogyan.

Címkék: star wars videó filmek episode8

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr112666517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magister_ 2017.07.20. 19:35:51

Felcsigázza az érdeklődést, az biztos! Köszönjük! :)

Recensens 2017.07.30. 19:20:29

Érdekes, nekem tetszett!
süti beállítások módosítása