Rian Johnson író-rendező nemrég azt tanácsolta, aki teheti, már semmit se nézzen meg, semmit se olvasson el a Star Wars nyolcadik epizódjáról a film december 15-én esedékes bemutatójáig.

Az amerikai ESPN csatornán és ezzel egy időben a világhálón debütáló nagy előzetes előtt feltették neki a kérdést, vajon akkor ezt most érdemes-e megtekinteni. Johnson azt válaszolta, maga sem tudná eldönteni; egyik oldalról, aki teljesen tisztán akar beülni Az utolsó Jedikre, jobb ha a beharangozót is elkerüli, másrészt viszont hozzátette: "Pedig (az előzetes) jóóóóóó."

És valóban. Ez egy igen erős előzetes, erős képekkel, erős zenével... Aligha fog hidegen hagyni bárkit.

Bónusznak kijött éjszaka a film hivatalos plakátja is. A kellemesen minimalista első poszter után erre mindenki rákerült, aki csak él és mozog, de ahhoz képest egészen jól mutat.

Amerikában mától a jegyelővétel is megkezdődik a filmre. Vélhetőleg hamarosan nálunk is. A Star Wars VIII egy nappal korábban, december 14-én érkezik a hazai mozikba.

Címkék: előzetes star wars videó filmek poszter episode8

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr2112946101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osborne 2017.10.10. 17:17:58

Jó lett, ha a Disney nem barmolta szét Johnson scriptjét még a film is jó lehet.
süti beállítások módosítása