Ha netán igaz a korai pletyka, miszerint az új Star Wars-film nagyrészt Han Solo karakterére épül, akkor most nagyon komolyan fájhat a producerek feje. A The Hollywood Reporter értesülése szerint Harrison Ford nyolc hetet kénytelen kihagyni a forgatásból, miután múlt csütörtökön balesetet szenvedett a stúdióban.

A 71 esztendős színészt csütörtök este mentőhelikopter szállította az oxfordi John Radcliffe kórházba, bokatörés gyanújával. A gyanú azóta beigazolódott. A színész fia, Ben Ford az Access Hollywoodnak úgy nyilatkozott, valószínűleg egy lemezt és csavarokat kell beültetni Ford bokájába.

Az angol mentők elmondták, hogy június 12-én 17.00 óra után riasztották őket egy 71 esztendős férfi garázsajtó okozta balesetéhez. Azóta több forrás is tudni véli, hogy az a bizonyos "garázsajtó" a Millennium Falcon díszletének ajtaja volt.

A Mirror információi szerint a színész megkapta a szükséges ellátást, és hamarosan elhagyhatja a kórházat. Közben Ford felesége, Calista Flockhart is az Egyesült Királyságba utazott.

Han Solo kórházban! A mémek rögtön ellepték a közösségi hálót.

A Disney még a baleset napján közölte, hogy a VII. Epizód forgatása Harrison Ford lábadozása alatt is a tervek szerint folytatódik, ám nyolc hétig tartó kiesése egészen biztosan felborítja a forgatás menetét. A kamerák azonban ezalatt sem állnak le, és a legfrissebb fejleményt közlő The Hollywood Reporter úgy értesült, a stúdió továbbra is tarthatónak véli a film bemutatójának 2015. december 18-ra kitűzött dátumát.

Címkék: star wars színészek Harrison Ford episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr236307455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.17. 09:09:11

71 évesen minek írtak neki olyan jeleneteket amiben megsérülhet?

Miért nem cameozhat asztalnál, széknél?

sony 2014.07.28. 23:35:27

Sajnálom nagyon, de ugyanakkor stílusos visszavágás a sorstól, amiért Ford többször úgy nyilatkozott, hogy gyűlöli ezt a szerepet (ami mellesleg híressé tette).
süti beállítások módosítása