A december elején bemutatott Star Wars-előzetesben már láthattuk azt a szereplőt, aki — legalábbis az eddig megismert választékból — Az ébredő Erő főgonoszának tűnik. Ma már a nevét is tudjuk: Kylo Ren, ám ennél sokkal beszédesebb, hogy van egy igazán furcsa fénykardja. Furcsa, mert a korábban látott fénykardokkal ellentétben, három pengéjével pallosra emlékeztet, ráadásul a fénypengék is mintha mások lennének — ha jobban megnézzük, inkább tűnnek lángnyelvnek vagy elektromosságnak.
Ugyanakkor a fickó fizimiskájából nem sokat láthattunk, mivel az előzetesben mindvégig háttal áll, ráadásul csuklyát visel.

kylo_ren_trailer.jpgAz előzetesben még nem sokat láttunk belőle.

A mai nap folyamán azonban kiszivárgott egy fotó, amely amellett, hogy ékesen bizonyítja, Kínában már készülnek a VII. Epizód játékfigurái, nagy valószínűséggel Kylo Renről is lerántja a leplet, akarom mondani, a csuklyát.

kylo_ren_e7figurak.jpgÖt műanyagba öntött szereplő a VII. Epizódból

Igen, a kép bal szélén nagy valószínűséggel a titokzatos Kylo Ren látható. Ezt támasztja alá az a korábbi látványterv is, amely még a nyáron szivárgott ki, és amelyen a furcsa, kereszt formájú fénykard egy hasonló fazon kezében látható.

Ám ez még nem minden. Ahogy az indierevolver.com szerkesztői megnézték ezeket a képeket, rájöttek, hogy a birtokukba jutott Star Wars-látványtervek egyikén pontosan az az alak látható, akit a kínai játékgyárban oly gondosan megformáztak. Íme, a látványterven így néz ki Kylo Ren:

kylo_ren_latvanyterv.jpgA szereplőről kiszivárgott látványterv (forrás: indierevolver.com)

Az indierevolver.com egyébként tudni véli, hogy a végső dizájnban a sisakon futó csíkok már nem sárgák.

Azt mondom, főgonosz vagy sem, a figura Darth Vader iránti rajongása leplezetlen. És ez talán magyarázat arra, miért tűnik úgy, mintha néhány látványterven Vader nagyúr alakja szerepelne.

Címkék: spoiler star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr657004875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Locassen 2014.12.23. 13:14:34

hát, ezen az utolsó képen úgy néz ki, mintha Sub-Zero és egy SS-Obersturmbannführer természetellenes, ámde szenvedélyes nászának gyümölcse lenne ez az új főgonosz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.23. 13:29:37

remélem, hogy nem egy ilyen vader klón lesz a végeredmény. :S

steery 2014.12.23. 14:10:26

Egy év múlva lesz a filmbemutató és már most gyártják a játékbabákat? Nagyon sietnek Dizniék kasszírozni. Azon se csodálkoznék, ha előrehoznák a film bemutatóját a nyárra vagy tavaszra. Nehogy lemaradjon a nagy játékbaba, kifestőkönyv és matricás bögre bizniszről.
Fogadni mernék, hogy hónapokon belül a rajongók el fognak lopni egy csomó ilyen babát a kínai gyárak raktáraiból és drágán kínálják majd őket a neten.
Amúgy van már hír arról, melyik író fogja elkészíteni az SW VII. könyv változatát?

nevetőharmadik 2014.12.23. 14:24:14

@doggfather: Vader klón? Olyan biztos nem lesz, végül is Grievous tábornok is teljesen eredeti volt: korábban sosem láttunk nehézlégzésű, robotvégtagokkal rendelkező, köpenyes, fénykardforgató főgonoszt.

Gyüssz topogni, Gecó? 2014.12.23. 14:28:23

@doggfather: Honnan vennék Véder nagyúr klónjához a génmintát? Megtalálnák valamelyik levágott kezét, vagy lábát?

newnt55 2014.12.23. 15:49:29

szánalmas az egész

egy igazi barom vagy mária 2014.12.23. 17:08:31

@Gyüssz topogni, Gecó?: De hát nem otthagyta a szlottyot Natalie Portmanben?

Gyüssz topogni, Gecó? 2014.12.23. 17:25:30

Hehh, ha követnéd a subba.blog bejegyzéseit, akkor képben lennél a ma divatos szlenggel. Manapság az anyagot "nyányó" -nak hívja a pesties szakirodalom.

:-D

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2014.12.23. 21:48:13

@steery: A játékiparban a karácsonykor kijövő játékokat már tavasszal szokás bemutatni a nagy áruházláncoknak. A filmbemutató dátuma ki van tűzve december 18-ra, ez biztosan nem fog változni.
A regényváltozat íróját még nem jelentették be.

caseyjones 2015.01.04. 19:44:36

Mit ne ne mondjak, elég érdekesen néz ki. Olyan, mintha egy birodalmi rohamosztagos és Darth Vader sisakját vegyítették volna. Nekem nem annyira tetszik.
süti beállítások módosítása