Bob Iger, a Disney-birodalom feje stílszerűen kezdi a jövő évet, hiszen ő már tudja, hogy 2015 nem kis részben az új Star Wars-trilógia nyitódarabjáról fog szólni. Iger a Fortune magazin januári számának címlapján (és belső lapjain) pózol az újjáépült Millennium Falconnal.

Igaza is van, hiszen Han Solo űrhajójának díszleténél semmi sem szimbolizálja jobban, hogy a Disney újjáéleszti a generációk számára kedves Csillagok háborúja filmfolyamot.

A Walt Disney Company sikerembere interjút is adott a lapnak, amelyben elmeséli, hogyan sikerült a Pixar, a Marvel, majd legutóbb a Lucasfilm felvásárlásával újra sikerpályára állítani a nagy múltú stúdió óriást, elvégre nem véletlenül érdemelte ki 2015 első Fortune-címlapját.

Íme, így pózol a kamerának egy büszke stúdiófőnök:

Érdekesség, hogy Iger fotója New Yorkban készült, míg a díszletet a londoni Pinewood stúdióban fényképezték le. A kettőt az Industrial Light & Magic montírozta egybe a magazin számára.

Bob Iger nemrég a Varietynek mesélt a Disney Star Warsszal kapcsolatos terveiről. Erről itt olvashattok.

Címkék: star wars filmek forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr777020259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VogelZsigmond 2014.12.30. 11:47:09

Hat szerintem ez ugy "photoshop" ahogy van. Nem hogy a Millenium Falcon, de meg a kocka ami mellett all is valami "szamitogepes effect"...
Tisztan leri rola. Olyan mu az egesz. Mintha egy uj generacios konzoljatek "print screen"jebe lenne a csako bemontirozva...
Vagy tenyleg egy fenykep de Photosoppal megtunningolva. Kar erte sztm. Jobb lett volna az eredeti diszletszeru hangulet. Nem ez a filmes...

JohnHenry 2014.12.30. 21:49:25

Az megvan, hogy az a f@s guruló robot a Disney kérésére került be a filmbe? Gondolom kiskutya helyett. Fos.
süti beállítások módosítása