Hivatalosan még csak egy főszereplője van Gareth Edwards 2016-ban érkező Star Wars-antológiafilmjének, a "lázadó katonát" alakító Felicity Jones (A mindenség elmélete) személyében, ám éledni látszanak a szereposztással kapcsolatos pletykák.

A Badass Digest után a Variety is úgy értesült, hogy a Star Wars: Rogue One egyik férfi főszerepének fő várományosa a pakisztáni származású brit színész, Riz Ahmed (Nightcrawler). A 32 esztendős Ahmed egyike azoknak a színészeknek, akikkel az elmúlt egy hónap során találkozott a film rendezője, és a Variety tudomása szerint kimagaslóan ő alkotta a legjobb párost Felicity Jonesszal a londoni meghallgatások során.

A The Wrap Ahmed mellett Sam Claflint (Az éhezők viadala) is összefüggésbe hozza a filmmel. Értesülésük szerint a 28 esztendős angol színész még nem kapott szerződést, de esélyese az egyik nagyobb szerepnek.

Azt már az említett források mindegyike kész tényként kezeli, hogy az ausztrál Ben Mendelsohn (Exodus, A sötét lovag: Felemelkedés) szerepelni fog a filmben. A Variety egyenesen tudni véli, hogy Mendelsohnt a főgonosz szerepében láthatjuk.

A Badass Digest szerint bőven fogunk szereposztó híreket hallani a következő időszakban, mivel a Rogue One amolyan galaktikus Piszkos tizenkettőnek ígérkezik, és széles szereplőgárdát fog felvonultatni.

A Lucasfilm múlt hétvégén hozta nyilvánosságra a film sztorijának első hivatalos leírását: "Harcos ellenállók kis csapata összeáll egy vakmerő küldetésre, hogy ellopja a Halálcsillag tervrajzait, és új reményt adjon a galaxisnak."

Gareth Edwards rendező a hétvégi Star Wars Celebration találkozót követően azonnal visszarepült Londonba, ahol már javában zajlik a nyáron esedékes forgatás előkészítése.
A Rogue One a Star Wars: VII. Epizód után egy évvel, 2016. december 16-án érkezik a mozikba.

Címkék: star wars filmek spinoff színészek Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr147393598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása