Egy apró hír, ami mégis óriási mindazok számára, akik néhány éve azt gondolták, ilyen már nem lesz soha: elkészült a harmadik Star Wars-trilógia első filmje, Az ébredő Erő.

ep7_moziplakat_fekvo.jpg

Ezt J.J. Abrams rendező jelentette be szombaton egy közönségtalálkozó hallgatóságának.

Abrams október végén úgy nyilatkozott, még 3-4 hét van hátra a VII. Epizód munkálataiból. A filmzene zenekari felvételei november 14-én fejeződtek be. Ezt követte a vizuális effektusok véglegesítése és a végső hangkeverés, amely Abrams szavai szerint péntek éjjel elkészült, és ezzel lezárultak a film 2012 óta tartó munkálatai.

Mostantól készülhetnek a kópiák (többnyire digitális formátumban). Csak Észak-Amerikában több mint 4000 filmszínház várja Az ébredő Erő december 18-i érkezését, a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb vetítéseket is beiktatva.

A jegyelővételi rekordok már októberben megdőltek. Az Egyesült Államokban négy héttel a bemutató előtt 50 millió dollár felett jár a film bevétele.

Címkék: star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr678098244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása