Megérkezett a Zsivány Egyes moziplakátja

Még csütörtökön jön az új előzetes is!

Gareth Edwards rendező a Star Wars Show e heti adásában bejelentette, csütörtökön, vagyis órákon belül debütál a Zsivány Egyes új előzetese. De hogy addig se maradjunk látnivaló nélkül, a rendező megmutatta a Star Wars-film hivatalos plakátját, íme:

rogueone_poster_bg.jpg

Már elsőre szembetűnő, hogy a hűvös, kékes színvilágával eltér a plakát a megszokott Star Wars-poszterektől, ahogy az első önálló Star Wars-filmként a Zsivány Egyes is el fog térni a messzi-messzi galaxis eddigi epizódjaitól.

Mindebből komolyabb ízelítőt kapunk huszonnégy órán belül, hiszen érkezik az új, vélhetően utolsó nagy előzetes, ami után már tényleg nincs más hátra, mint a legújabb Star Wars-kaland december 15-i mozibemutatója.

A Zsivány Egyesről minden információt megtaláltok ide kattintva.

Címkék: star wars filmek spinoff poszter Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr6411800721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása