Logo Pic
venember83 2024. október 12.

Ismajli, Berardi és Kalimuendo iránt érdeklődik a Juve?

ismajli_ardian_empoli_mezben_mutogat.JPGA válogatott szünet jó lehetőséget jelent a Juventus számára, és több forrás szerint az Öreg Hölgy számos játékost megfigyel ebben az időszakban. A Tuttosport és Nicolò Schira értesülései szerint tegnap este a Juventus egyik megfigyelője ott volt a Csehország-Albánia Nemzetek Ligája-mérkőzésen, és Ardian Ismajli játékát figyelték. Az Empoli védője iránt jó ideje érdeklődik a Juventus, és Cristiano Giuntoli januárban lépéseket tehet a futballistáért.

Giovanni Albanese arról számolt be, hogy Cristiano Giuntoli januárban várhatóan egy csatárt és egy védőt szerződtethet a januári mercato során.

A JuventusNews24 arról számolt be, hogy a Juventus azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa Livano Comenencia szerződését, mivel a futballista aktuális megállapodása 2025 júniusában jár le. Mielőtt a játékos döntene, szeretné kiértékelni, milyen lehetőségek állnak előtte a felnőtt csapatba kerülés tekintetében. Egy másik fiatal neve is felmerült, a Juventus NextGenben szereplő Pedro Felipe hamarosan felkerülhet az első csapatba, így jelenlétével legalább számszerűleg pótolhatná az idén már pályára nem lépő Gleison Bremert.

A Tuttosport hasábjain egy jól ismert név merült fel, a torinói sportlap szerint a Juventus alaposan megfontolja, hogy januárban lépjen Domenico Berardi ügyében. A játékost nagyra értékelik Torinóban sokoldalúsága miatt, és az olasz válogatott Dušan Vlahović alternatívája lehetne, illetve Nicolás Gonzálezzel és Francisco Conceiçãóval rotálva játszhatna szélen, így Thiago Motta sok támadási lehetőséget kapna. A játékos nemrégiben a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a Juventusszal kapcsolatban: „Tavaly a Juventushoz akartam csatlakozni, de a klubok nem jutottak egyezségre. Csalódott voltam, vitatkoztam a klubbal, mert úgy éreztem, hogy eljött a váltás ideje.”

A Tuttojuve a Stade Rennais támadójáról írt, a források szerint Arnaud Kalimuendót tökéletes opciónak tartja Thiago Motta, mivel a futballista több szerepkörben is bevethető, hiszen tud középcsatárt, visszavont csatárt, támadó középpályást és szélsőt is játszani. A Juventus megfigyelői kiértékelték a játékost a Franciaország - Ciprus U21-es mérkőzésen. A játékos klubja 25 millió euróra értékeli a futballistát, de ez az összeg feltehetően tárgyalási alapként szolgálhat.

Mirko Di Natale a Genoa támadójáról, a 17 éves Jeff Ekhatorról írt, és az újságíró szerint a Juventus is érdeklődik a játékos iránt.

A Juventus a válogatott meccsek után a Lazio ellen fog pályára lépni, ám bordatörés miatt Teun Koopmeiners szinte bizonyosan ki fogja hagyni ezt a találkozót, Gianluca Di Marzio szerint az október 30-i, Parma elleni meccsen lehet ott a holland középpályás, Giovanni Albanese szerint a Lazio ellen Nicolò Fagioli kaphatja meg a lehetőséget a csatárok mögött támadó középpályásként.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Bremert ma reggel megműtötték
Apuleius • 6 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 7 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 7 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Területvédelmi tartalékos állomány, összevont eskütétele - 2024.10.12
A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség nyáron indította el a „Szeretem, megvédem!” nevű országos tartalékos toborzókampányt. Az erre a kampányra jelentkezők, október 12-én tették le az esküjüket, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar laktanyájában, Budapesten.…
Az érzékiség merész kifejezése Rebecca Fergusonnal a Calvin Klein x Nensi Dojaka fehérnemű kampányában
Calvin Klein és a londoni tervező, Nensi Dojaka közös kollekciója izgalmasan formálja át a női fehérnemű világát, fókuszálva a nőiesség érzéki oldalára. A kollekcióban a fehérneműk mellett szűk szabású ruhákat, túlméretezett, áttetsző kötött darabokat is láthatunk.  KATTINTS A KÉPRE AZ ÖSSZES…
>