Mától zajlik az év Star Wars-rendezvénye

Bemutatják a Zsivány Egyes új előzetesét is

swc2016poster.jpg

Péntek reggeltől vasárnap estig tart Londonban 2016 legnagyobb Star Wars-eseménye, a Star Wars Celebration Europe találkozó.

A Csillagok háborúja-rajongók külön bejáratú Comic-Conját tavaly áprilisban a Disney-birodalom szívében, a kaliforniai Anaheimben tartották, idén nyáron azonban itt, Európában gyűlnek össze a messzi galaxis legfanatikusabb hívei. A rendezvénynek ezúttal London ad otthont, amely három napon át duplán is a Star Wars-galaxis fővárosának mondható, hiszen az űreposz legújabb kori filmjeit egytől egyig a közeli Pinewood stúdióban forgatják.

Ennek megfelelően a közönségtalálkozón szép számban lesznek jelen az alkotók — egyebek közt három Star Wars-film rendezője —, amely több izgalmas programot is kínál.

Este Zsivány Egyes-előzetes!

A rendezvény első csúcspontja mindjárt péntek este a Zsivány Egyes (Rogue One) alkotóinak pódiumbeszélgetése, amelyen Gareth Edwards rendező mellett Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök is részt vesz, és bemutatják a decemberben érkező film második előzetesét.

rogueone_kiallitas.jpg

A töménytelen egyéb program között találkozhatnak a rajongók az űreposz vagy húsz kisebb-nagyobb színészével, köztük a Luke Skywalkert alakító Mark Hamillal és a Leia hercegnőt megszemélyesítő Carrie Fisherrel. Lesz beszélgetés a Star Wars trükkmestereivel, a Star Wars: Lázadók készítőivel — a harmadik évad nyitányát is láthatja a közönség —, készülő videojátékok és Star Wars-könyvek alkotóival, valamint a Lucasfilm sztori csapatának tagjaival is.

Bár az idei találkozó fókuszában mindenképp a Zsivány Egyes lesz, a következő évek Star Wars-filmjeiről is hallhat a publikum. A vasárnap esti záróceremóniát megelőző pódiumbeszélgetés vendége lesz a VIII. Epizód rendezője, Rian Johnson, valamint a Han Solo-film rendező párosa, Chris Miller és Phil Lord.

További jó hír, hogy a rendezvényről élő videoközvetítést ad a starwars.com!

Címkék: star wars események Han Solo episode8 Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr888890622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása