Rövid idézet az Index tegnapi cikkéből, ami e pillanatban is címlapon látható:

„Ugyan Fisher már nincs velünk, de ez nem lehet akadálya annak hogy fontos szereplője legyen a következő Star Wars epizódoknak” - mondta Kristy Wark a BBC Newsnight című tévé műsorában.

Bevallom, nem tudtam, ki az a Kristy Wark. Talán a Lucasfilm egyik illetékese? Valaki a Star Wars sztori csapatából, akiről eddig nem hallottam? Netán egy nagykutya a Disneynél?

Rá kellett keresnem a nevére. Ja, hogy ő egy műsorvezető!

Akkor tegyük helyére a fenti állítást a Lucasfilm közleményével:

Nyilatkozat a felröppent pletykák kapcsán

Nem szokásunk rajongói vagy sajtótalálgatásokra reagálni, kering azonban egy olyan pletyka, amit nem szeretnénk válasz nélkül hagyni. Biztosítani kívánjuk a rajongóinkat, hogy a Lucasfilmnek nincs olyan terve, hogy digitálisan rekreálja Carrie Fisher alakítását, akár Leia hercegnő, akár Organa tábornok szerepében.

Carrie Fisher, ahogy eddig is, most és mindörökre tagja a Lucasfilm családjának. A hercegnőnk volt, a tábornokunk és, ami még fontosabb, a barátunk. Még mindig fáj az elvesztése. Ápoljuk az emlékét és a Leia hercegnőként hátrahagyott örökségét, és mindig törekedni fogunk rá, hogy tiszteletben tartsuk mindazt, amit a Star Warsnak adott.

Azt hiszem, ez elég egyértelmű megfogalmazás.

Címkék: star wars filmek Carrie Fisher

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr3712124907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingyonbingyom 2017.01.14. 13:28:56

És azt hiszem ez így is van rendjén...
süti beállítások módosítása