Semmi kétség, a Millennium Falcon visszatér a Star Wars-saga hetedik epizódjában. Han Solo legendás űrhajójának épülő díszletéről már júniusban láthattunk kiszivárgott fotókat, amelyek ugyan csak kívülről és félkész állapotban, ám jól felismerhetően megmutatták az Ezeréves Sólyom kulisszáit.

A starwars7news.com jóvoltából most újabb fotók szivárogtak ki a VII. Epizód angliai stúdiójából, ezúttal olyan képek, amelyek a Falcon harminckét év után újjáépült fedélzetén készültek.

A díszletet láthatóan nagy odaadással rekonstruálták, olyannyira, hogy joggal merülhet fel a kérdés, nem a régi trilógia korszakából származnak-e a fotók. A képek újdonságáról azonban árulkodik a felbukkanó zöldháttér, ugyanis a hetvenes-nyolcvanas években - a digitális korszak beköszönte előtt - a filmek még nem zöld, hanem kék vásznat használtak az utómunkálatok során megtöltött részek kitakarására.

Apró érdekesség, hogy a Millennium Falcon pilótafülkéjét a klasszikus trilógia mindhárom filmjéhez megépítették, így fordulhatott elő például az, hogy A Birodalom visszavágban lényegesen tágasabb volt, mint az Új reményben. A hírek szerint a VII. Epizód díszlettervezői a kettő közötti méretre szabták az új kulisszát.

Címkék: star wars filmek forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr546598981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása