A helyzet arra emlékeztet, mint amikor a gengszterfilmekben elsül egy pisztoly, majd jön egy válasz lövés, jön a válaszra adott válasz, és másodperceken belül fülsiketítő fegyverropogás veszi kezdetét.

Körülbelül így kezdték el durrogtatni puskaporaikat a világháló rajongói oldalai azután, hogy a hét közepén kiszivárgott néhány Star Wars-kép a VII. Epizód forgatásáról, nevezetesen a Millennium Falcon belsejének díszletéről.

Az ezt követő spoiler dömpingben a BadAssDigest, a LationReview és mindenek előtt az IndieRevolver jár az élen, immár nem csak szöveges információkkal, hanem képekkel is. Persze, semmit sem szabad készpénznek venni, ami nem hivatalos forrásból származik. Én is óvatos vagyok, és erre intenék mindenki mást is. Még a képek sem jelentenek garanciát semmire, hiszen számos ügyes ember van, aki az ősz Han Solót le tudná rajzolni menő Star Wars-öltözetben, vagy éppen újfajta birodalmi rohamosztagos sisakot tud tervezni, és akár ki is önti műanyagból. És még ha hitelesek is a fotók, a filmhez rengeteg látványterv és koncepció születik, amelyeknek csak kis töredékét használják fel, így semmi sem garantálja, hogy nem elvetett ötleteket látunk.

Szóval, hogy mi a valódi az alábbiak közül, azt mindenki döntse el maga! Mindenesetre következik egy kis galéria az elmúlt napok meggyőzőnek tűnő szivárogtatásaiból.

Egyébként több forrás is tudni véli — de nem kizárt, hogy az információt egymástól veszik , hogy a VII. Epizód rosszfiúi az úgynevezett inkvizítorok lesznek. (Hogy ez mennyiben függ össze azzal, hogy az ősszel érkező Star Wars: Rebels animációs tévésorozat egyik szereplője is ezt a nevet vagy titulust viseli, egyelőre nem tudni.) De kik azok az inkvizítorok? Állítólag a Sith rend védelmezői időtlen idők óta. Ebben az a furcsa számomra, hogy a történet szerint ezer éven át senki sem tudott a Sithek létezéséről. Baromi unalmas évezred lehetett ez az inkvizítorok számára.

A másik sláger téma, immár hónapok óta, az új rohamosztagos jelmez kinézete. Hihetőnek hangzik, hogy a filmben többféle rohamosztagost is látunk majd, ám a pletykákban a legvadabb változatok merülnek fel: fekete rohamosztagos, fénykardos rohamosztagos, króm színű rohamosztagos, palástos rohamosztagos, és most itt a legújabb kedvencem (tessék kapaszkodni!), a láthatatlan rohamosztagos. Róla, persze, nincs fotó...

Ami tény, két hét szünet után a napokban újraindult a VII. Epizód forgatása.

Címkék: spoiler star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr836609031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása