Jelenleg zajlik a kaliforniai Anaheimben a Disney D23 Expo nevű rendezvénye, ahol a mai nap folyamán a legizgalmasabb Disney-produkciók közt a Lucasfilm Star Wars-filmjeiről hallhat a közönség.

A rendezvényen bejelentették az első önálló Star Wars-film, a Rogue One szereplőgárdáját, és egy csoportképet is kaptunk a szereplőkről.

rogueone_cast.jpgBalról jobbra: Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen és Donnie Yen (fotó: Lucasfilm)

A film eddigi egyetlen ismert főszereplője az idén Oscar-díjra jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete) volt. Hozzá csatlakozik Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen, Mads Mikkelsen és az Oscar-díjas Forrest Whitaker.

A rendezvényen az is elhangzott, hogy az önálló filmek immár nem "antológia", hanem "Star Wars történetek" (Star Wars stories) néven futnak majd.

A film cselekménye az 1977-es Új remény előtt nem sokkal játszódik. A történet szerint ellenállók kis csapata szerveződik, hogy végrehajtson egy lehetetlennek tűnő küldetést, és megszerezze a rettegett Halálcsillag tervrajzait.

Címkék: star wars filmek spinoff színészek forgatási fotó Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr117709376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása