Az áprilisban bemutatott bomba jó első ízelítő és a nem kevésbé jól sikerült werkfilm után megérkezett a Zsivány Egyes (Rogue One) második előzetese — pontosan azzal a slusszpoénnal, amit várhattunk.

A kétperces Star Wars-trailer előkelő helyen debütált, a riói olimpia közvetítésének szünetében vetítette le az amerikai NBC tévécsatorna, de természetesen felkerült már a világhálóra is. Állítólag a Pete's Dragon kópiáihoz csatolva fogják vetíteni a mozik.

Igen, a mozgalmas két perc végén most már feltűnik Vader is, ami nemcsak marketing fogásnak nem rossz, hanem talán az utolsó laikusnak is segít elhelyezni a történetet: a Zsivány Egyes nem Az ébredő Erő folytatása, hanem a Birodalom korában játszódik.

Mint júliusban olvashattátok, a londoni Star Wars Celebration találkozón is látható volt egy rövid és kevesebb újdonsággal szolgáló Zsivány Egyes-előzetes, ám azt kifejezetten a rendezvény látogatóinak kedvéért dobta össze a Lucasfilm. A nagyközönségnek szánt második előzetes most debütált, és vélhetően nem ez lesz az utolsó a decemberi premierig.

Az első önálló Star Wars-film, amely a Halálcsillag terveinek megszerzésére indított vakmerő akció történetét meséli el, alig négy hónap múlva, december 15-én érkezik a mozikba.

A Zsivány Egyes születéséről minden információt megtaláltok ide kattintva.

Címkék: előzetes star wars filmek spinoff Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr3610262486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása