Hoppá! Alig négy nappal a Zsivány Egyes (Rogue One: A Star Wars Story) második előzetese után kijött a film első úgynevezett nemzetközi (értsd: nem amerikaiaknak szánt) előzetese, néhány új dialógussal és jelenettöredékkel. Megtudhatjuk például, hogy az új birodalmi fegyver teszteléséről Jyn Erso apjának (Mads Mikkelsen) kódolt üzenetéből értesülnek a lázadók.

Galen Erso karakteréről, aki egyébként ebben az előzetesben sem bukkan fel, eddig annyit tudunk, hogy egy tudós, aki a Birodalom és a felkelés számára is fontos tudás birtokában van, és nem éppen felhőtlen a viszonya a lányával. Gondolom, apuka a Birodalom szekerét tolja, míg rá nem jön, hogy a projektet, amin dolgozik, nem véletlenül keresztelték Halálcsillagnak.

Az ébredő Erő rekordokat halmozó szereplése Ázsiában valamivel visszafogottabb volt, mint Észak-Amerikában vagy épp Európában, ezért érdekes lesz látni, mekkora sikert tud elérni a keleti kontinensen a Zsivány Egyes, az első olyan Star Wars-film, amelynek szereplőgárdájában — a kínai Jiang Wen és a Hong Kong-i Donnie Yen személyében — népszerű ázsiai színészek is helyet kaptak.

Címkék: előzetes star wars filmek spinoff Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr8010414040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leyloren 2016.08.15. 23:59:27

Most beveszik az ázsiai piacot is :-)

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2016.08.20. 18:03:14

A távol-kelet után már csak a közel-keletet kellene megtéríteni a dzsedi vallás számára és rögtön élhetőbb lenne ez a bolygó.
süti beállítások módosítása