Hétfőn olvashattátok, hogy elkezdődött Londonban a második önálló Star Wars-történet, a Han Solo-film forgatása. Úgy tűnik, a munka megkezdése előtt a film mindkét klasszikus karaktert alakíró színésze találkozott szerepbéli elődjével, vagy ha úgy tetszik, a kronológiát tekintve, utódjával.

Egy hónapja láthattuk azt a fotót, amelyen az egykori és a leendő Han Solo, Harrison Ford és Alden Ehrenreich együtt ebédel egy Los Angeles-i étteremben. A héten felbukkant egy másik fénykép is, amely arról tanúskodik, hogy a Lando Calrissiant eredetileg megformáló Billy Dee Williams szintén találkozott a fiatalkori mását alakító színésszel, Donald Gloverrel.

ket_lando.jpg

A Hollywood Reporter meg is kérdezte a találkozó részelteiről Williamst, aki elmondta, hosszú és jó hangulatú beszélgetést folytatott fiatal kollégájával. Glover természetesen a szerepről kérdezősködött a közös ebéd során.

„Látni akart, találkozni, hogy egy kicsit jobban megismerhessen, hátha fel tudja ezt használni a szerep kialakításához” — mondta el az idén nyolcvan esztendős Billy Dee, aki úgy véli, minden normális színész szereti begyűjteni az információkat, hogy kellőképp ráérezzen a leendő szerepére. Úgy látszik, a találkozás során Glover is mesélt Billy Deenek, mivel a veterán színész az interjúban elejtett egy mondatot a készülő filmről, amelyről eddig csupán annyit tudtunk, hogy nagyjából tíz évvel játszódik az eredeti Csillagok háborúja előtt.

Billy Dee szerint a Han Solo-film arról fog szólni, hogyan alakul ki Han és Lando barátsága, illetve az örök vita a Millennium Falcon tulajdonlásáról.

Mivel Glover nemrég úgy nyilatkozott, a forgatókönyvet még nem vehette kézbe, vélhetően csak azt mesélte el az ebéd során, amit a Chris Miller-Phil Lord rendezőpáros első körben felvázolt neki a filmről.

Billy Dee Williams a Hollywood Reporter kérdésére még azt is elmondta, az új Star Wars-filmek közül Az ébredő Erőt látta (a meghívottak közt volt a premieren), ami kifejezetten tetszett neki, és ha a producerek megkeresnék, nem zárkózna el az elől, hogy maga is újra eljátssza Lando szerepét.

***

A készülő Han Solo-filmről minden további érdekességet megtudhattok ebből az összeállításból.

Címkék: star wars filmek spinoff Han Solo

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr5512183570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása