Ahogy azt már pár napja pletykálták, megkezdődött az élőszereplős Star Wars-tévésorozat forgatása! A hírt immár megerősítette a starwars.com, közzétéve A mandalori rendezőinek listáját és az első képet is a sorozat címszereplőjéről.

the_mandalorian.jpg

Mint ismert, a produkció írója és vezető producere Jon Favreau színész-rendező (Vasember, A dzsungel könyve). A sorozat első epizódját George Lucas legjobb padawanja, a Clone Wars és a Lázadók animációs sorozat szülőatyja, Dave Filoni rendezi, akinek ez lesz az élőszereplős rendezői debütálása. Filonit, aki produkcióvezetőként is bábáskodik a sorozat felett, olyan nevek váltják majd az első évad rendezői székében, mint Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Kábszer), Bryce Dallas Howard (Solemates) és Taika Waititi (Thor: Ragnarök).

A mandalori

Jango és Boba Fett története után újabb harcos tűnik fel a Star Wars univerzumában. A mandalori a Birodalom bukása után, de még az Első Rend megjelenése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyhős küzdelmeit követjük nyomon a galaxis peremvidékén, távol az Új Köztársaság fennhatóságától...

A sorozat produkcióvezetője Favreau és Filoni mellett Kathleen Kennedy és Colin Wilson lesz, míg Karen Gilchrist társ-produkcióvezetőként működik közre. A szereposztásról egyelőre nem árult el információt a Lucasfilm. A sorozat a Disney 2019 végén induló streaming szolgáltatásában lesz látható. Végül a hír videós formában:

Címkék: star wars tévésorozat Mandalorian

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr7914282575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása