Két hete Az ébredő Erő előzetesében szemügyre vehettük az új Star Wars-trilógia első képkockáit, mostantól pedig neveket is társíthatunk a trailerben felbukkanó arcokhoz.

A Lucasfilm igen stílusos módját találta, hogy felfedje az új szereplők nevét: a 70-es évek gyűjthető Star Wars-kártyáinak mintájára mutatja be a karaktereket.

A kártyákat J.J. Abrams rendező és Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök osztotta ki újságíróknak. Íme az Entertainment Weekly gyűjteménye.

rey.jpg

Daisy Ridley félmbéli neve Rey.

kylo-ren.jpg

A furcsa fénykardos alak: Kylo Ren.

bb-8.jpg

R2-D2-nak új barátja lehet: Bíbí Éjt. :)

x-wings.jpg

Mondtam én, hogy X-szárnyú.

poe-dameron.jpg

És aki vezeti, Poe Dameron (Oscar Isaac).

stormtroopers.jpg

Az új rohamosztagos.

finn.jpg

John Boyega karakterének neve Finn.

millennium-falcon.jpg

Ki ne ismerné a Millennium Falcont?

Egyelőre ezt a nyolc kártyát hozták nyilvánosságra (szigorúan igazodva a trailer képkockáihoz), de ahogy a kártyákon felfedezhető sorszámozás mutatja, a sorozat és a karakterek felsorolása korántsem teljes. Továbbra is titok, kit fog játszani Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Adam Driver, Domhnall Gleeson, vagy éppen Andy Serkis.

És, persze, külön kártya járna a klasszikus trilógia triójának, ám Luke-ot, Leiát és Hant láthatóan későbbre tartogatja a marketing.

Címkék: star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr556976469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása