Nem Az ébredő Erő előzetese az egyetlen, amit megmutattak az alkotók a napokban zajló Star Wars Celebration találkozón. A kaliforniai rendezvényen egy kisebb kiállítás mutatja be a decemberben érkező VII. Epizód néhány eredeti jelmezét és kellékét.

A látogatók végre alaposan szemügyre vehetik az új film főgonoszát, Kylo Rent, de látható a máris rajongói kedvenccé vált BB-8 robot eredetije, az új rohamosztagosok több variációja, néhány jellegzetesen Star Warsos sivatagi öltözet, és kiállították az elmúlt hónapok legtöbbet vitatott dizájnját, a hárompengéjű fénykardot is.

A kiállításon a rebelscum.com készített remek fotókat. Néhányat részletesen bemutatok az alábbi galériában.

Látható, hogy a jelmeztervezők kitettek magukért, és főképp vissza tudták hozni azt az elnyűtt, elkoptatott jelleget, amit annyira szeretünk a Star Wars világában. De vajon mi az az Első Rend? És miért hívják Ellenállásnak az egykori lázadók utódait?

Előzőleg J.J. Abrams rendező és Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke árult el érdekességeket a készülő Star Wars-filmről. Az elhangzottakról ide kattintva olvashattok fényképes összefoglalót.

Címkék: star wars filmek látványterv forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr377378720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pötty1 2015.04.19. 08:09:20

Jók ezek a rohamosztagosok, de a Kylo Ren maszk eléggé gagyinak tűnik. Mintha pont addigra fogyott volna el az ötlet.
Ha igaz, hogy Darth Revan maszkja vagy arra akar hajazni, akkor is gagyibb lett.

Revizionista 2015.04.19. 16:15:29

Nekem még barátkoznom kell egy kicsit a rohamosztagosok dizájnjával. Bár sokkal könnyebben fog menni, mint a klónokkal anno. nem értem, miért kellett megint csíkká szűkíteni a szemnyílást.

Ami feltűnt a reklámokban, hogy nincs olyan jelenet, ahol annak a csajnak meg a négernek csukva lenne a szája. Egyik sem szól egy hangot sem, mégis folyamatosan nyitva felejtik. Még a végén berepül egy sivatagi légy, aztán lesz csodálkozás.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2015.04.19. 16:56:00

@Pötty1: Darth Vader után nagyon nehéz olyat csinálni, ami ütős és nem egy olcsó Darth Vader utánzat. Meglátjuk, milyen kisugárzása lesz a vásznon.

@Revizionista: Azért az alap rohamosztagos szemnyílása megmaradt nagyjából olyannak, mint régen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.20. 10:02:51

nem semmi képek, de jó lenne elmenni egy ilyenre egyszer. :D

Petrow 2015.04.20. 15:49:59

Gondolom, az eredeti, kissé félrevezető, "silicon casted in resin" szövegből vetted át, de a makettek öntését pont fordítva csinálják, (kétkomponensű) szilikon gumi formába öntenek műgyantát.

Amúgy jó válogatás, köszi!
süti beállítások módosítása