Habár az internetet hetekkel ezelőtt bejárta az a téves hír, hogy megkezdődött a Star Wars: Rogue One forgatása, a forgatási munkálatok valójában a napokban kezdődtek el Angliában.

A Disney-éra második Star Wars-filmjének kamerái azonban immár tényleg forognak, és ezt máris fotók bizonyítják. A légi felvételek az angol Elstree stúdió fölött készültek, és a The Mirror tette közzé őket.

A fotókat megtaláljátok ide kattintva.

A The Mirror egyébként eredetileg azt írta, hogy a képeken a decemberben érkező Star Wars-folytatás, Az ébredő Erő kulisszái láthatók, ám ez nyilvánvaló tévedés, hiszen a fotókon jól felfedezhetők a klasszikus Csillagok háborúja-trilógia rohamosztagosai.

Mint emlékezetes, Gareth Edwards antológiafilmje az eredeti trilógia időszakában, a Birodalom korában játszódik. A történet egy mondatban így hangzik:

Ellenállók kis csapata összeáll egy vakmerő küldetésre, hogy ellopja a Halálcsillag tervrajzait, és új reményt adjon a galaxisnak.

A Star Wars: Rogue One egyik épülő díszletéről nemrég már szivárgott ki fénykép. A filmről bővebben olvashattok ide kattintva.

Címkék: star wars filmek forgatási fotó Rogue One

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr657703320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása