A tavaly decemberi és a tavaszi rövid beharangozó után végre megérkezett Az ébredő Erő teljes értékű előzetese, egy két és fél perces kedvcsináló az év legjobban várt filmjéhez.

A trailer a hétfő esti New York Giants - Philadelphia Eagles meccs szünetében debütált az amerikai ESPN csatornán, majd nem sokkal ezután a világhálón is elérhetővé vált. Következik mind a 140 másodperc a maga pompájában:

Az előzetes elején egy-egy mondat és képsor erejéig bemutatkoznak az új szereplők: a múlt roncsai közt „senkiként” élő Rey, az önmagával meghasonló katona, Finn és Darth Vader művének önjelölt örököse, Kylo Ren. Aztán következnek a mozgalmas jelenetek, de a trailert nem az akció dús képsorok, hanem a régi és az új generáció találkozásának pillanata és John Williams zenéje teszi emlékezetessé.

Akinek ez sem csinál kedvet a Star Wars új fejezetéhez, annak valószínűleg most már semmi. Nem mintha az érdeklődés nem lenne máris elsöprő erejű. Néhány képkocka a videóból:

Az Erő december 18-án ébred a mozivásznon.

Címkék: előzetes star wars videó filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr287991657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2015.10.20. 09:27:05

Nekem ami furcsa volt, hogy mennyire mély és nem igazán nőies a hangja a női főszereplőnek. Valamint borzasztó idiótán szólal meg a maszk mögül a főgonosz, mintha valami amatőr SW rajongói filmből szalajtották volna. Nem elég impozáns. Utóbbin remélem még dolgoznak kicsit a hangtechnikusok.

Ami viszont továbbra is rejtély számomra, hogy hány újoncból lesz Jedi. A képek azt sugallják, hogy Finn-ből, de ő színesbőrű.
Viszont valaki másból (is) kell lennie, hiszen Luke arról beszélt korábban, hogy a családját átjárja az Erő, ezért valamelyik rokonában szintén meglelhető, aki gondolom nem Finn.

A stormtrooper most már tényleg viharban masírozó katona?

qtyuly 2015.10.20. 19:33:03

De ki hiszi el Finnről, hogy valóban katona volt? Szélesebb a feneke a vállánál. Maximum irodista lehet.

ideasz 2015.10.21. 13:01:59

En sajnos nem tudok tullepni azon, hogy 2 generacioval korabban ( mint amikor Star Wars -az elsö film- jatszodik) ezerszer tutibb cuccok voltak...

Mr Pickles 2015.10.21. 18:00:18

Szerintem nem olyan nagy szám. Nem rossz, de nem nagy szám.
süti beállítások módosítása