The Force Awakens

The Force Awakens. Vagyis Ébred az Erő. Esetleg Az Erő ébredése? A VII. Epizód címét ma tette közzé a starwars.com. Természetesen a különféle pletykák (The Ancient Fear és hasonlók) nem igazolódtak be. Most pedig, hogy már van címünk, akár el is kezdődhet a film hivatalos kampánya. Lehet, hogy tényleg kapunk egy előzetest karácsonyra?
Egy biztos: a film forgatásának fő szakasza befejeződött. A stáb hétvégén Londonban megtartotta a forgatás záróbuliját, Mark Hamill pedig az elmúlt napokban már az addig büszkén viselt szakáll nélkül mutatkozott.

Mostantól egy éven át az utómunkálatoké - vágás, trükkök, zene és hangkeverés - a főszerep. J.J. Abrams rendező és a producerek a forgatás utolsó hetében az alábbi levéllel és egy római hetessel díszített sapkával köszönték meg a forgatóstáb valamennyi tagjának munkáját.

e7wrapletter.jpgA VII. Epizód kivételes stábjának és szereplőinek:

Igazi megtiszteltetés és abszolút öröm minden nap megérkezni a forgatásra és dolgozni valamennyiőtök mellett. Szakmaiságotokat, szenvedélyességeteket és türelmeteket sokkal többre értékeljük, mint azt valaha is képesek lennénk kifejezni. Abu Dzabi sivatagától Dean erdejéig és a Pinewood műtermeiig, megbirkóztatok minden kihívással, és éppoly csodálatosan kedvesek voltatok, amilyen fantasztikusan tehetségesek.
Az ambícióink itt nagyok, és ennek így is kell lennie: azért vagyunk itt, hogy egy olyan filmet készítsünk, amely emberek millióit fogja szórakoztatni, minden korosztályból, generációkon át. Hogy olyan élményt hozzunk létre az embereknek, amit hasonló élvezettel fognak megtekinteni, mint amilyen élvezettel mi készítettük, együtt.
Jó lenne, ha amellett, hogy a nevetek ott lesz majd a mozivásznon, lenne valami valódi és kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy részetek volt ebben.
Itt van hát ez a bizonyíték. Hordjátok jól, viseljétek egészséggel, viseljétek büszkén!
De legfőképp, köszönjük.

Szeretettel.

Ízlelgessük! Star Wars: VII. Epizód - Az Erő ébredése. Update: A Lucasfilm közben közölte, hogy ezúttal nem erőltetik az epizódozást, úgyhogy csak Star Wars: Az Erő ébredése. Persze a film elején ott lesz, hogy VII. Epizód.
A film 406 nap múlva, 2015. december 18-án kerül a mozikba.

Címkék: star wars cím filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr826872295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2014.11.06. 21:15:00

Érdekes lesz, hogy J J Abrams mit tud kihozni belőle. Ő nem egy tehetségtelen rendező, és van rá esély, hogy tud csavarni egyet ezen a megfáradt filmszérián.

Kb. mint ahogy itt az eredeti star wars zenén csavarnak egyet itt, amikor sötét verzióban is eljátsszák. :)

erdekessegek.info/csillagok-haboruja-orgonan-107.html

Alick 2014.11.07. 01:09:46

"J J Abrams mit tud kihozni belőle"

Egy biztos, lens flare effektekkel tele lesz! :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2014.11.07. 02:19:20

@spontan: Meghallgattam, érdekes. :) Előhozott bennem egy kis TIE Fighter nosztalgiát.

@Alick: Épp a napokban láttam a legutóbbi Star Treket. Nem semmi, amit Abrams a kamerába "villogtatott", de úgy éreztem, a Star Trek olykor steril, laboratóriumi futurisztikusságához passzol ez az effekt. Arra számítok, hogy a Star Warsra nem fogja ráerőltetni.
süti beállítások módosítása