theforceawakens.jpg

Amikor múlt héten azt írtam, már közel a Star Wars 7 előzetese, nem gondoltam, hogy ennyire közel lehet. Mától azonban vége az ezzel kapcsolatos találgatásoknak, és nem kell heteket sem várni, mert pénteken megérkezik a Star Wars: The Force Awakens első előzetese.

Igen, most pénteken.

A hírt először Amerika legnagyobb mozihálózatának üzemeltetője, a Regal Entertainment Group tette közzé honlapján. November 28-án harminc kiválasztott amerikai moziban debütál az előzetes. Az Egyesült Államokban a hálaadás ünnepe miatt hosszú hétvége következik, ennek során a kijelölt filmszínházak valamennyi film valamennyi vetítése előtt bemutatják a VII. Epizód beharangozóját.

Az előzetes érkezését maga J.J. Abrams rendező is megerősítette. Abrams a Bad Robot Twitter-csatornáján üzent a rajongóknak:
"Egy apró* ízelítő abból, amin dolgozunk - most pénteken, a kiválasztott mozikban. Remélem, tetszeni fog nektek és nagyszerű hálaadásotok lesz!" — írja a rendező, majd a megcsillagozott részhez hozzáfűzi: 88 másodpercnyi Star Wars-előzetesre számíthatunk.

A starwars.com friss közleménye szerint december során világszerte vetíteni fogják a mozik az előzetest.

Friss hír (nov. 26-án): A Star Wars hivatalos Twitter-csatornája közzétette, hogy még pénteken online is látható lesz a teljes előzetes a trailers.apple.com-on.

Címkék: előzetes star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr316929199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása