Máris igaznak bizonyultak a sajtóértesülések, miszerint a filmesek építettek egy piacot Abu-Dzabiban, az új Star Wars-film forgatásán. A starwars.com közzétett ma egy videót, amelyen J.J. Abrams rendező jelentkezik a közel-keleti országból, a piac díszletében állva. Ráadásul Abrams a videóban a forgatásra invitálja a rajongókat. Legalábbis egyiküket.

Star Wars: Force for Change címmel a Disney és a Lucasfilm, együttműködve a Bad Robot produkciós céggel, jótékonysági kampányt indít, amellyel az UNICEF munkáját kívánja támogatni. A Disney egymillió dollárt ajánlott fel a kampányra, amelynek célja az ENSZ Gyermek Gyorssegélyalapjának megsegítése.

Aki július 18-ig 25-ig az Omaze.com/StarWars oldalon legalább 10 dollárt adakozik az UNICEF javára, sorsoláson vesz részt. A szerencsés nyertes másodmagával Londonba utazhat az új Star Wars-film forgatására, ahol VIP vendégként betekintést nyer a kulisszák mögé, találkozhat a színészekkel, illetve sminkben és jelmezben maga is szerepelhet a VII. Epizód egyik jelenetében. A szállás és az utazás költségét a szervezők állják.

Ám adakozni nem csak 10 dollárral lehet. 10000 dollár felajánlásával a nyerési esély ezerszeres, ráadásul a felajánló megkapja a VII. Epizód forgatókönyvét a rendező által dedikálva, aki pedig 25000 dollárt juttat adományként, meghívást kap a Lucasfilm főhadiszállására, ahol 2015 decemberében az elsők közt tekintheti meg a most készülő filmet.

A videóban minderre a lehetőségre és a nemes kezdeményezésre hívja fel Abrams a figyelmet. Közben pedig a poén kedvéért átsétál a képen egy zseniális figura, aki mintha csak Jabba palotájából — vagy Jim Henson bábműhelyéből — lépett volna elő! Azt hiszem, J.J. ezzel üzen kicsit a régimódi filmes megoldások híveinek is.

Címkék: videó filmek jj abrams episode7 force for change

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr336193155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2014.05.22. 14:13:47

Végre egy jó ötlet, amivel bizonyítást nyer, hogy valamire a Star Wars is jó lehet.
süti beállítások módosítása