Drónok támadása

Mint a birodalmi kutaszdroidok, úgy nyüzsöghetnek most a drónok Greenham Common egykori légi bázisa fölött, amelyet — mint hét közepén már olvashattátok  napok óta a VII. Epizód forgatási helyszíneként használ a Star Wars stábja.

Ahogy a fenti videóban látható, már nem csak a helyszínt, hanem a forgatás pillanatait is sikerült lencsevégre kapni a magasból. Közel száz színész és statiszta szaladgál hangyaként a madártávlatból készült képeken, ám az új felvételek igazi érdekessége nem is ez, hanem...

a fekete X-szárnyú vadászgép!

Talán azért is tetszik az újítás, mert van valami Matchbox hangulata a szürke X-szárnyű melletti narancs-feketének, legalábbis így, a magasból fotózva.
Persze, a "bokorból fotózás" műfaja sem halt ki egészen, ezt bizonyítják az alábbi fotók, amelyeken Star Wars-jelmezbe öltözött statisztákat és egy ismerős járgányt is láthatunk.

Címkék: spoiler star wars filmek forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr136694701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása