Új képek érkeztek az angliai Greenham Commonról, arról a második világháborús légi bázisról, ahol az elmúlt napokban a Star Wars hetedik epizódját forgatja J.J. Abrams stábja.

Az új fotókon, amelyeket a spanyol 20minutos.es oldal szerzett meg, minden eddiginél jobban szemügyre vehetjük a bázison parkoló X-szárnyú vadászgépeket és a Millennium Falcont. Így derült ki, hogy Han Solo űrhajója a VII. Epizódban egy apró, de mégis szembetűnő részletben eltér a klasszikus trilógiában megismert formájától. Hogy pontosan miben, azt meglátjátok az alábbi galériában...

Közben a /Film arról cikkez, hogy a stáb egy úgynevezett "drón pajzs" felszerelését tervezi, hogy elejét vegye a további légi felvételeknek. Kutaszok és védőpajzsok — mintha kezdene igazi csillagháborúvá fajulni a Star Wars forgatása.

Címkék: spoiler star wars filmek forgatási fotó episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr416718141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása