Hirtelen képek kezdtek el kiszivárogni a decemberben érkező Star Wars-film, Az ébredő Erő kapcsán. Hogy miért pont most, nem tudni, de a folyamat sokszor öngerjesztő. A Star Warst akkora izgalom lengi körül, hogy ha egy weboldal megszellőztet valamit, a többi is gyorsan előhúzza, ami a tarsolyában van. Tavaly ősszel már tapasztalhattunk hasonlót.

Most egyebek mellett a theforce.net jelentkezett egy képpel, amely állításuk szerint a szakállas Luke Skywalker első fotója. A kép hitelességének eldöntését rátok bíznám. Mark Hamill egyébként újra növeszteni kezdte a szakállát. Hogy a VII. Epizód utóforgatására vagy már a folytatásra készül-e, nem tudni, de az csaknem biztos, hogy szerep az oka, mert civilben nincs oda az arcszőrzetért.

A második adag látnivaló a makingstarwars.net-től jött, amely a film két eddig nem látott képkockáját hozta nyilvánosságra. Az egyiken Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Han (Harrison Ford) látható a Millennium Falcon jól ismert pilótafülkéjében. Akit egy ilyen fotó láttán nem fog el a nosztalgia, az egészen másképp töltötte a gyerekkorát, mint én.

És most rontóc veszély! (Bárki is alkotta ezt a szót, köszönet a nyelvi leleményért!) A másik kép kevésbé nosztalgikus, viszont leleplezi a film egyik nagy talányát: nevezetesen, hogy kit játszik Domhnall Gleeson az új trilógia nyitódarabjában. A találgatók Luke Skywalker fiától Tarkin kormányzó unokájáig sokféle szerepet ráaggattak már az ír színészre. A kiszivárogtatott fotón Gleeson egy csillagromboló hídjára emlékeztető helyszínen látható, Phasma kapitány (Gwendoline Christie) társaságában, és a karakterét nevezett weboldalon csak úgy emlegetik, "a tábornok".

Ez még nem minden, mert a starwars7news.com sem volt rest egyből előrántani három karakterfotót az új film szereplőiről. Ezek tanúsága szerint a VII. Epizódban visszatér két régi ismerős, a második Halálcsillag elleni csata hősei, Ackbar admirális és Nien Numb. A harmadik képükön pedig a J.J. Abrams által számos filmben foglalkoztatott Greg Grunberg látható, X-szárnyú pilótának öltözve.

A képeket megtaláljátok a fenti galériában.

Címkék: spoiler star wars filmek episode7

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr757557930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása