Mint ismert, 2019 végén érkezik a Disney streaming szolgáltatásába a Star Wars négy évtizedes történetének első élőszereplős tévésorozata, amelynek írója és producere Jon Favreau (A dzsungel könyve).

A három évvel A Jedi visszatér eseményei után játszódó sorozat szülőatyja utoljára májusban adott hírt az előkészületekről, akkor az első évad forgatókönyveinek fele már készen állt. Úgy tűnik, az előkészületek mostanra a célegyenesbe értek, a The Hollywood Reporter a napokban arról írt, javában zajlik a sorozat szereplőválogatása, a Making Star Wars oldal pedig megszerezte az első fotókat is a Lucasfilm-produkció épülő díszleteiről.

A produkció érdekében titokban tartott forgatási helyszínről a rajongói oldal annyit árult el, hogy Dél-Kaliforniában van — a filmekkel ellentétben a sorozatot nem Londonban, hanem Kaliforniában fogják forgatni —, közel a vízparthoz, és a képeken jól látható, hogy egy vasútvonal szomszédságában.

A helyszíni beszámoló szerint az építmények több helyen „hármas számú díszletként” vannak megjelölve, amely lehetne akár Tatooine is, de mindenképp hordozza a Star Wars jellegzetes építészetének jegyeit. Néhol koromfekete díszletsziklákat is látni, és a fotókon maga Jon Favreau is felfedezhető.

A Making Star Wars tudósítása szerint az építkezés mellett már lezajlott néhány akciójelenet próbája, sőt, azt is tudni vélik, hogy már jövő héten megkezdődhet a tévésorozat forgatása.

További fotóikat megtekinthetitek ide kattintva.

Címkék: star wars tévésorozat helyszínek forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://ovibankenobi.blog.hu/api/trackback/id/tr2114271941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása